Френската компания Renault възнамерява да увеличи производството на електрически превозни средства

...
Френската компания Renault възнамерява да увеличи производството на електрически превозни средства
Коментари Харесай

Renault иска да увеличи производството на електрически коли

Френската компания Renault възнамерява да усили производството на електрически транспортни средства и по тази причина ще сътвори платформа с няколко завода, отдадени на тази технология в северната част на Франция, в това число фабрика за акумулатори, за която се чака оповестяването на промишлен сътрудник през идващите седмици. Това излиза наяве от изявление на изпълнителния директор на Renault Лука де Мео за Le Parisien.

В него Лука де Мео предизвестява, че цената на новите коли ще се увеличи с новите разпореждания, само че си сложи като предизвикателство да се приравнят разноските на моторите с вътрешно горене с тези за електрическите модели в хоризонта 2025-2026, предава. 

" Колите ще станат по-скъпи, би трябвало да го приемем. Това ще значи, че ще има хора, които няма да могат да си купят нова кола. Ето защо Renault работи по реорганизация на транспортни средства ", споделя Лука де Мео и отбелязва, че пазарът за втора употреба коли е взривен в Европа.

Лука де Мео изтъква, че компанията му към този момент съумява да предлага електрически коли в " налични ценови области " и че предизвикването в този момент е да направи тези нови технологии печеливши. Той чака, че защото моторите с вътрешно горене нарастват заради втвърдяването на регулациите за замърсяване и защото цената на електрическите понижава, от 2025 или 2026 г. цените и на двата ще имат наклонност да се изравнят.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР